Naailessen

Wil je graag zelf je eigen kleding maken? Of zelf kleine aanpassingen kunnen doen aan bestaande kleding? Dan is naailes mogelijk iets voor jou! Bij Rachels Sewing Projects zijn er meerder opties om naailes te volgen.

De benodigdheden voor de eerste les voor beginners zijn inbegrepen in de les prijs. Daarnaast kun je gebruik maken van mijn uitgebreide patronencollectie. Er zal een naaimachine ter beschikking zijn, mocht je geen eigen machine hebben, hier zitten wel extra kosten aan verbonden (€5,- per les). Indien gewenst kan er ook gebruik worden gemaakt van een lockmachine, hier zitten ook extra kosten aan verbonden. Daarnaast is het mogelijk om goedkoop kwaliteitsstoffen bij mij te kopen of bestel ze in de webshop, maar niet verplicht. Ook kun je een startersnaaipakket met alles wat je nodig hebt om te starten met naaien kopen voor €35,-. Dit pakket heeft een winkelwaarde van €55,-. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de lessen of het pakket.

Naailes Mogelijkheden

Groepsles Dinsdagavond

Elke dinsdagavond van 19:00-21:30

Priveles

Lengte, data en tijd van de lessen zijn in overleg te bepalen

Groepsles Dinsdagavond

Iedere dinsdagavond, met uitzondering van geplande vakanties, wordt er groepsnaailes gegeven in Veenendaal. Dit is een groep van maximaal 4 leerlingen. Iedereen krijgt les op zijn eigen niveau en mag zelf bepalen wat hij of zij wil leren en/of maken. De lessen zijn van 19:00-21:30. Voor deze lessen kun je je inschrijven voor een blok van vier weken. Wanneer er plek is kun je na deze vier weken weer door met lessen. Indien er geen plek is om door te gaan kun je, je na het aflopen van het blok weer inschrijven voor een nieuw blok. Kosten €65,- per blok van vier weken. Neem contact op voor meer informatie en inschrijving.