Kleding en producten op maat. Uniek en speciaal voor jou. Eerlijk en met liefde gemaakt.

Naailessen

Wil je graag zelf je eigen kleding maken? Of zelf kleine aanpassingen kunnen doen aan bestaande kleding? Dan kun je je opgeven voor (groeps) naailessen .Wanneer je contact opneemt krijg je te horen wanneer het eerst volgende plekje is.

Groepslessen;
De lessen zijn op meestal op dinsdagavond van 19.00-21.30. Maar bij tijdige aanmelding is een andere avond ook mogelijk.
De lessen kosten €65,- per blok van vier lessen. Het les programma is geschikt voor zowel beginners als naaisters met al enige ervaring. Er is voldoende ruimte voor een deels eigen invulling van de lessen.  Je schrijft je in per 4 lessen. Na elke vier lessen kun je zelf aangeven of je door wilt gaan, mits er plek is.

Privélessen:
Liever privé les? Ook dat kan. Deze lessen kosten €30,- per uur.


De benodigdheden voor de eerste les zijn inbegrepen in de les prijs. Daarnaast kun je gebruik maken van mijn uitgebreide patronencollectie. Er zal een naaimachine ter beschikking zijn, mocht je geen eigen machine hebben, hier zitten wel extra kosten aan verbonden. Indien gewenst kan er ook gebruik worden gemaakt van een lockmachine, hier zitten ook extra kosten aan verbonden. Daarnaast is het mogelijk om goedkoop kwaliteitsstoffen bij mij te kopen, maar niet verplicht. Ook kun je een startersnaaipakket met alles wat je nodig hebt om te starten met naaien kopen voor €35,-. Dit pakket heeft een winkelwaarde van €55,-. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de lessen of het pakket.

€30,-

Privéles per uur

€65,-

Een blok groepslessen kost €65,-