Kussens op maat

Bij ons kunt u kussens op maat laten maken. Bijvoorbeeld; Tuinkussens, loungekussens, bootkussens, caravankussens en meubelkussens. De kussens worden gemaakt met rits zodat ze goed te wassen zijn. Zowel decoratieve als waterafstotende stoffen zijn mogelijk. De kussens kosten gemiddeld tussen de 30 en 50 euro per stuk excl. stof en andere materialen. Het is mogelijk om de vulling zelf aan leveren, bijvoorbeeld als u al wel kussens heeft maar deze moeten opnieuw bekleed worden. Of de vulling wordt door ons op maat besteld. De hoezen worden bijna altijd gemaakt van waterafstotende stof, hiervoor zijn er meerdere varianten en kleuren mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden en een prijsopgaaf. 

Loungekussens

Nieuwe hoezen voor uw loungekussens/ tuinkussens, compleet nieuwe kussens, alleen nieuwe vulling of aanvullen van de vulling, het is allemaal mogelijk! De meeste voornaamste reden waardoor mensen hun kussens laten vernieuwen is vanwege slijtage van de hoezen. Maar het komt ook voor dat de huidige kussens niet lekker zitten, dan is het aan te raden om de kussens compleet inclusief vulling te laten vernieuwen zodat u er weer plezier van heeft. Ook wanneer de binnenkussen zwart zijn geworden, dit duid op schimmel, is het aan te raden om uw kussens volledig te vervangen. Wilt u graag advies of een prijsopgave? Neem dan contact met ons op. 

Caravankussens

Bij caravankussens worden meestal alleen de hoezen vervangen. Carvankussens worden vaak van stevig schuim gemaakt waardoor vervanging niet nodig is, tenzij er sprake is van schimmel. Wel wordt er altijd een nieuw laagje fiberfill op het schuim aangebracht wanneer wij nieuwe hoezen voor u maken. Dit zorgt voor een mooiere vulling van de hoes. Onze hoezen zijn altijd volledige te verwijderen van het binnenkussen zodat ze kunnen worden gewassen. Ook wanneer uw huidige hoezen niet te verwijderen zijn worden uw nieuwe hoezen wel verwijderbaar gemaakt. Ondanks dat uw carvankussens niet buiten liggen adviseren wij wel voor om outdoorstof te kiezen. Deze stoffen zijn beter bestand tegen verkleuring en vocht. 
Wil u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Bootkussens

Nieuwe hoezen voor uw bootkussens of volledig nieuwe kussens, het is beide mogelijk. U kunt zelf bepalen wat u wilt, wel is het belangrijk om naar twee dingen te kijken om uw keuze te bepalen. Wanneer de kussens niet goed zitten of  schuim zwart (beschimmeld) is, is het niet aan te raden om alleen de hoezen te vervangen. Het schuim vervangen van uw bootkussens is meestal maatwerk omdat boten niet recht zijn. U kunt er ook voor kiezen om het schuim zelf op de juiste maat te maken. Bootkussens krijgen geen laag fibervill over het schuim heen omdat dit de kans op schimmel en vocht problemen vergoot. Wilt u meer weten of een prijsopgave? Neem dan contact met ons op.