Kleding en producten op maat.                                       Uniek en speciaal voor jou.                                           Eerlijk en met liefde gemaakt.   

Kleding borduren

Naast het naaiwerk kan op een product geborduurd worden. Bijvoorbeeld; de naam van uw kind met een leuke afbeelding, uw trouwdatum met trouwtekst, of gewoon een leuke afbeelding met of zonder tekst om uw product leuker te maken. Dit kan op een door mij gemaakt product, maar ook op een bestaand product (bijvoorbeeld een handdoek of slab) of een door u aangeleverd product. Kortom; er is een hoop mogelijk, al vanaf €5,95!. 
U kunt kiezen voor standaard lettertypes of zelf een lettertype aanleveren dat wordt omgezet naar borduur bestand.
Neem contact op voor de mogelijkheden en exacte prijzen!

Nieuw

We hebben een aparte webshop voor borduurproducten zo besteld u ze nog makkelijker!

Naar de Webshop

Logo Borduren

Heeft u een (klein) eigen bedrijf en wilt u graag uw logo op bijvoorbeeld een polo-shirt laten borduren? Dat kan al vanaf €9,95!

De prijs is afhankelijk van de complexciteit van uw logo; bij een logo van meer dan twee kleuren worden de uren gerekend voor het omzetten van uw logo naar een borduurpatroon. Deze kosten zijn eenmalig. Uw logo wordt in een database opgeslagen zodat u later nog eens uw logo op een kledingstuk kan laten borduren zonder omzettingskosten.  

Ook is de prijs afhankelijk van de grote, aantal kleuren en plaats van het borduurwerk. 

Het kledingstuk kan door uwzelf worden aangeleverd of dat kan ik voor u regelen. 

Voor meer informatie en prijzen, neem contact op.