Boxkleed

Aankleedkussenhoes

Speendoekje

Babynestje

Wiegbekleding

Stoelkussenset

Zit uw product er niet bij? Er is nog veel meer mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.

Boxkleed

Heeft u een box gekocht maar kunt u geen passend boxkleed vinden? Dan bent u hier op het juiste adres. Misschien heeft u wel een andere maat box en passen de reguliere boxkleden niet. Of heeft u specifieke wensen. U kunt hier een boxkleed kopen vanaf €50,-. Deze is voor u naar wens en op maat gemaakt. Boxkleden worden geleverd met 4 cm multifiber (400 gram). Neem contact op voor de mogelijkheden.

Babynestje

Babynestjes zijn niet meer weg te denken in onze tijd. Deze kussens met een opstaand randje komen oorspronkelijk uit Scandinavië. Het babynestje is met een koordje te stellen. Het babynestje is eenvoudig te wassen op 30 graden. Het babynestje wordt naar uw wens gemaakt, dit kan al vanaf €50,-. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Aankleedkussenhoes

Altijd al een aankleedkussenhoes willen hebben die precies bij de babykamer past en een die goed aansluit op uw aankleedkussen? Vaag dan naar de mogelijkheden. Al vanaf €15,- (exclusief stof) persoonlijk op maat gemaakt.

Wiegbekleding

Heeft u een (oude) wieg die (op)nieuw bekleed moet worden? Dat is bij Rachels Sewing Projects mogelijk. De nieuwe bekleding wordt zo gemaakt dat deze volledig te verwijderen is en daardoor goed wasbaar.

Neem contact op voor een prijsindicatie.

Stoelkussenset

Wilt u een kinderstoelkussen dat precies bij uw interieur past? Of dat makkelijk is af te nemen? Dan bent u hier aan het juiste adres. 

De kussenset is verkrijgbaar vanaf €35,- exclusief stof. 

Neem contact op voor alle mogelijkheden en een prijsopgaaf.